Geroosterde cashewnoten met kruiden

Makkelijke snack van in de oven geroosterde cashewnoten met rozemarijn en tijm, ook lekker met oud en nieuw
Ingrediënten 
170 gr ongezouten cashewnoten
Scheutje olijfolie
Zeezout
Snuf cayennepeper
Takje verse rozemarijn
Paar tapjes verse tijm
Materialen
Bakplaat met bakpapier
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Doe de noten in een kom en voeg de olijfolie toe, schep goed om. Voeg wat zeezout en een snuf cayennepeper toe. Rits de tijmblaadjes van de takjes en hak de rozemarijn fijn en voeg ook toe aan de noten. Tos een paar keer alles goed door elkaar.
geroosterde cashewnoten met kruiden 01
geroosterde cashewnoten met kruiden 01
geroosterde cashewnoten met kruiden 01
geroosterde cashewnoten met kruiden 01
Verspreid de noten over een bakplaat met bakpapier. Zet de noten 8 minuten in de oven totdat ze een mooi kleurtje hebben. Schep ze na een paar minuten een keer om. Laat de noten afkoelen. Bewaar de afgekoelde cashewnoten in een afgedekte kom.
43 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x recepten met pompoen

Pompoenrisotto
Pompoensoep
Pompoencake

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.