Kwarkbrood muffins met kokos

Lichte snack voor tussendoor: luchtige kwarkbrood muffins met blauwe bessen en mango

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: muffins
Benodigdheden

Bereiding

 Verwarm de oven voor op 180 graden. Neem 2 kommen en meng in de één de kwark, honing en de eieren door elkaar en in de ander het meel, de bakpoeder en de kokosrasp. Voeg nu alles samen en meng goed door. Schep daarna 2/3 van het fruit erdoor.

 Leg de siliconen bakvormpjes in de muffinbakvorm en schep het deeg in de vormpjes. Leg hier het overgebleven fruit op. Bak de muffins 30 minuten. Check altijd even met een satéprikker of de muffins gaar zijn.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.