Glutenvrije pasta met cherry tomaatjes
Glutenvrij koken hoeft niet moeilijk te zijn. Met glutenvrije fusilli zet je in 20 minuten deze heerlijke tomatenpasta op tafel.
ingrediënten
Bereiding
-
Kook de pasta volgens de verpakking.
-
Snijd de rode ui en knoflook fijn en fruit met de olijfolie aan in een pan.
-
Snijd de tomaatjes doormidden en paprika in blokjes. Voeg toe aan de pan samen met de Italiaanse kruiden.
-
Voeg vervolgens de zongedroogde tomaat in reepjes toe.
-
Giet dan de tomatensaus erbij en rasp de kaas. Schep door elkaar.
-
Schep de pasta erdoorheen en serveer met verse basilicum en eventueel extra geraspte kaas.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.