Ga naar de inhoud
Glutenvrije pasta met cherry tomaatjes

Glutenvrije pasta met cherry tomaatjes

Glutenvrij koken hoeft niet moeilijk te zijn. Met glutenvrije fusilli zet je in 20 minuten deze heerlijke tomatenpasta op tafel.

20 M + 20 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.
Vegetarisch recept Glutenvrij recept

Ingrediënten

Voor personen

  • 200 gr glutenvrije pasta
  • 0,5 eetlepel olijfolie
  • 0.5 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 150 gr rivolo cherry tomaatjes
  • 5 gedroogde tomaatjes
  • 1 rode paprika
  • 330 ml tomatensaus
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • verse basilicum
  • 60 gr geraspte kaas ( plantaardig )

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de verpakking.


  2. Snijd de rode ui en knoflook fijn en fruit met de olijfolie aan in een pan.


    Glutenvrije vegetarische pasta cherry tomaatjes
  3. Snijd de tomaatjes doormidden en paprika in blokjes. Voeg toe aan de pan samen met de Italiaanse kruiden.


  4. Voeg vervolgens de zongedroogde tomaat in reepjes toe.


  5. Giet dan de tomatensaus erbij en rasp de kaas. Schep door elkaar.


  6. Schep de pasta erdoorheen en serveer met verse basilicum en eventueel extra geraspte kaas.