Glutenvrije pasta met cherry tomaatjes

Glutenvrij koken hoeft niet moeilijk te zijn. Met glutenvrije fusilli zet je in 20 minuten deze heerlijke tomatenpasta op tafel.

Hoofdgerecht 20 min + 20 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de verpakking.

  2. Snijd de rode ui en knoflook fijn en fruit met de olijfolie aan in een pan.

  3. Snijd de tomaatjes doormidden en paprika in blokjes. Voeg toe aan de pan samen met de Italiaanse kruiden.

  4. Voeg vervolgens de zongedroogde tomaat in reepjes toe.

  5. Giet dan de tomatensaus erbij en rasp de kaas. Schep door elkaar.

  6. Schep de pasta erdoorheen en serveer met verse basilicum en eventueel extra geraspte kaas.

Heeft het gesmaakt?
14 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.