Glutenvrije pasta met cherry tomaatjes

Glutenvrij koken hoeft niet moeilijk te zijn. Met glutenvrije fusilli zet je in 20 minuten deze heerlijke tomatenpasta op tafel.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Kook de pasta volgens de verpakking.

Snijd de rode ui en knoflook fijn en fruit met de olijfolie aan in een pan.

Snijd de tomaatjes doormidden en paprika in blokjes. Voeg toe aan de pan samen met de Italiaanse kruiden.

Voeg vervolgens de zongedroogde tomaat in reepjes toe.

Giet dan de tomatensaus erbij en rasp de kaas. Schep door elkaar.

Schep de pasta erdoorheen en serveer met verse basilicum en eventueel extra geraspte kaas.

3 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!