Glutenvrije pasta met cherry tomaatjes
Glutenvrij koken hoeft niet moeilijk te zijn. Met glutenvrije fusilli zet je in 20 minuten deze heerlijke tomatenpasta op tafel.
20 M + 20 M
Ingrediënten
Voor personen
-
200 gr glutenvrije pasta
-
0,5 eetlepel olijfolie
-
0.5 rode ui
-
1 teentje knoflook
-
150 gr rivolo cherry tomaatjes
-
5 gedroogde tomaatjes
-
1 rode paprika
-
330 ml tomatensaus
-
1 eetlepel Italiaanse kruiden
-
verse basilicum
-
60 gr geraspte kaas ( plantaardig )
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Kook de pasta volgens de verpakking.
-
Snijd de rode ui en knoflook fijn en fruit met de olijfolie aan in een pan.
-
Snijd de tomaatjes doormidden en paprika in blokjes. Voeg toe aan de pan samen met de Italiaanse kruiden.
-
Voeg vervolgens de zongedroogde tomaat in reepjes toe.
-
Giet dan de tomatensaus erbij en rasp de kaas. Schep door elkaar.
-
Schep de pasta erdoorheen en serveer met verse basilicum en eventueel extra geraspte kaas.
Heeft het gesmaakt?
17 stemmen
Ook lekker
3x lekkere Pasta recepten