Ga naar de inhoud
Gnocchi roerbak met broccoli

Gnocchi roerbak met broccoli

Licht krokant gebakken gnocchi uit de pan met broccoli, spekjes en champignons

30 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.

Ingrediënten

Voor personen

  • 400 gr gnocchi
  • 125 gr champignons ( in plakjes )
  • 250 gr broccoli ( in kleine roosjes )
  • 1 uitje
  • 1 teen knoflook
  • Handje Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels pijnboompitten ( geroosterd )
  • 100 gr spekjes
  • Snuf peper

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Blancheer de broccoliroosjes 2 a 3 minuten in een pan met kokend water en spoel daarna af met koud water. Bak de spekjes in een droge koekenpan. Voeg het uitje en knoflook gesnipperd toe en bak een paar minuten mee. Bak dan ook de champignons mee met de spekjes.


    gnocchi met broccoli roerbak www.leukerecepten.nl gnocchi met broccoli roerbak www.leukerecepten.nl gnocchi met broccoli roerbak www.leukerecepten.nl gnocchi met broccoli roerbak www.leukerecepten.nl
  2. Verhit een andere pan op hoog vuur en bak de gnocchi een paar minuten met een klein beetje olie of boter tot ze iets bruin beginnen te kleuren. let op dat ze niet te donker worden. Voeg de gebakken gnocchi vervolgens samen met de broccoli toe aan de pan met spekjes en champignons en roerbak nog kort even mee. Breng op smaak met een snuf peper. Serveer de gnocchi roerbak met wat Parmezaanse kaas en pijnboompitten.