
Gnocchi roerbak met broccoli
Licht krokant gebakken gnocchi uit de pan met broccoli, spekjes en champignons
30 M
Ingrediƫnten
Voor personen
-
400 gr gnocchi
-
125 gr champignons ( in plakjes )
-
250 gr broccoli ( in kleine roosjes )
-
1 uitje
-
1 teen knoflook
-
Handje Parmezaanse kaas
-
2 eetlepels pijnboompitten ( geroosterd )
-
100 gr spekjes
-
Snuf peper
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Blancheer de broccoliroosjes 2 a 3 minuten in een pan met kokend water en spoel daarna af met koud water. Bak de spekjes in een droge koekenpan. Voeg het uitje en knoflook gesnipperd toe en bak een paar minuten mee. Bak dan ook de champignons mee met de spekjes.
-
Verhit een andere pan op hoog vuur en bak de gnocchi een paar minuten met een klein beetje olie of boter tot ze iets bruin beginnen te kleuren. let op dat ze niet te donker worden. Voeg de gebakken gnocchi vervolgens samen met de broccoli toe aan de pan met spekjes en champignons en roerbak nog kort even mee. Breng op smaak met een snuf peper. Serveer de gnocchi roerbak met wat Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Heeft het gesmaakt?
170 stemmen
Ook lekker