Gnocchi roerbak met broccoli

Licht krokant gebakken gnocchi uit de pan met broccoli, spekjes en champignons

Hoofdgerecht 30 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Blancheer de broccoliroosjes 2 a 3 minuten in een pan met kokend water en spoel daarna af met koud water. Bak de spekjes in een droge koekenpan. Voeg het uitje en knoflook gesnipperd toe en bak een paar minuten mee. Bak dan ook de champignons mee met de spekjes.

  2. Verhit een andere pan op hoog vuur en bak de gnocchi een paar minuten met een klein beetje olie of boter tot ze iets bruin beginnen te kleuren. let op dat ze niet te donker worden. Voeg de gebakken gnocchi vervolgens samen met de broccoli toe aan de pan met spekjes en champignons en roerbak nog kort even mee. Breng op smaak met een snuf peper. Serveer de gnocchi roerbak met wat Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Heeft het gesmaakt?
169 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!