Mexicaanse nacho’s uit de oven

Makkelijke hartige snack van nacho chips met tomaat, avocado en mais onder lekker veel gegratineerde kaas, een topper of elk feestje!

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

 Verwarm de oven op 220 graden of zet de grill aan. Snipper de rode ui grof en snijd de tomaat in blokjes. Snijd de jalapeno in plakjes en de lente ui in ringen. Verdeel de tortilla chips over een ovenschaal en verdeel hierover de rode ui, blokjes tomaat, lente-ui en de mais. Leg eventueel de jalapeno pepers er overheen.

 Strooi de geraspte kaas over de nacho’s heen en zet de nacho’s ongeveer voor 5 minuten onder de grill of tot de kaas gesmolten is. Verdeel vervolgens de blokjes avocado over de nacho’s en serveer met de zure room.

684 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!