Mexicaanse nacho's uit de oven

Makkelijke hartige snack van nacho chips met tomaat, avocado en maïs onder lekker veel gegratineerde kaas. Een topper op elk feestje of gewoon lekker samen op de bank.

Hapjes en snacks 15 min + 5 min grill of oven

ingrediënten

voor 4 personen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220° graden of zet de grill aan.

  2. Snipper de rode ui grof en snijd de tomaat in blokjes.

  3. Snijd de jalapeño in plakjes en de lente ui in ringen.

  4. Verdeel de tortilla chips over een ovenschaal en verdeel hierover de rode ui, blokjes tomaat, lente-ui en de maïs. Leg de jalapeño pepers er overheen.

  5. Strooi de geraspte kaas over de nacho’s heen en zet de nacho’s ongeveer voor 5 minuten onder de grill of tot de kaas gesmolten is.

  6. Verdeel vervolgens de blokjes avocado over de nacho’s en serveer met de zure room.

Heeft het gesmaakt?
757 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!