Mexicaanse nacho's uit de oven
Makkelijke hartige snack van nacho chips met tomaat, avocado en maïs onder lekker veel gegratineerde kaas. Een topper op elk feestje of gewoon lekker samen op de bank.
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 220° graden of zet de grill aan.
-
Snipper de rode ui grof en snijd de tomaat in blokjes.
-
Snijd de jalapeño in plakjes en de lente ui in ringen.
-
Verdeel de tortilla chips over een ovenschaal en verdeel hierover de rode ui, blokjes tomaat, lente-ui en de maïs. Leg de jalapeño pepers er overheen.
-
Strooi de geraspte kaas over de nacho’s heen en zet de nacho’s ongeveer voor 5 minuten onder de grill of tot de kaas gesmolten is.
-
Verdeel vervolgens de blokjes avocado over de nacho’s en serveer met de zure room.

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!