Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Kaas uienbroodjes

Zelfgemaakte broodjes met een heerlijke topping van gebakken ui en kaas

Ingrediënten

Bereiding

 Snipper de uien fijn. Verhit een beetje olie of boter in een koekenpan. Bak de ui in ca. 15 minuten zacht met een snufje tijm. Mix het meel met de olijfolie en aangegeven hoeveelheid water. Verdeel het deeg in vieren.

 Draai er balletjes van en druk deze een beetje plat en leg op een bakplaat. Verdeel het uienmengsel er over en bestrooi met kaas. Bak de broodjes 20 minuten op 220 graden.

 De mix die ik heb gebruikt hoeft niet te rijzen. Je kunt ook een andere mix gebruiken bijvoorbeeld de witbroodmix van Koopmans die wel moet rijzen. Of maak je deeg zelf met bijvoorbeeld dit recept voor pizzadeeg

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×