Kaas uienbroodjes

Zelfgemaakte broodjes met een heerlijke topping van gebakken ui en kaas

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Snipper de uien fijn. Verhit een beetje olie of boter in een koekenpan. Bak de ui in ca. 15 minuten zacht met een snufje tijm. Mix het meel met de olijfolie en aangegeven hoeveelheid water. Verdeel het deeg in vieren.

 Draai er balletjes van en druk deze een beetje plat en leg op een bakplaat. Verdeel het uienmengsel er over en bestrooi met kaas. Bak de broodjes 20 minuten op 220 graden.

 De mix die ik heb gebruikt hoeft niet te rijzen. Je kunt ook een andere mix gebruiken bijvoorbeeld de witbroodmix van Koopmans die wel moet rijzen. Of maak je deeg zelf met bijvoorbeeld dit recept voor pizzadeeg

20 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!