Nacho hapjes met garnalen

De basis van deze hapjes is nacho chips! Deze zorgen voor een lekkere crunch in combinatie met romige avocado en kruidige garnalen.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: hapjes

Bereiding

 Verhit de olie in een pan en voeg hierbij de garnalen en het paprikapoeder. Meng goed door, zodat alle garnalen een laagje paprikapoeder hebben en bak de garnalen in ongeveer 5 minuten gaar. Prak de avocado’s in een kommetje, snipper de rode ui en voeg dit samen. Snijd de rode peper fijn en voeg dit ook bij het avocado mengsel.

 Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Snijd de lente ui in ringen. Neem een nacho chipje, beleg met het avocado mengsel en leg twee garnalen er bovenop. Garneer met lente ui.

 Tip: het citroensap geeft niet alleen een frisse smaak, maar zorgt er ook voor dat de avocado mooi groen blijft.

 Dit recept is gemaakt door Jaimy

115 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

3 x recepten met pompoen

Pompoenrisotto
Pompoensoep
Pompoencake

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.