Nacho hapjes met garnalen
De basis van deze hapjes is nacho chips! Deze zorgen voor een lekkere crunch in combinatie met romige avocado en kruidige garnalen.
ingrediënten
Bereiding
-
Verhit de olie in een pan en voeg hierbij de garnalen en het paprikapoeder. Meng goed door, zodat alle garnalen een laagje paprikapoeder hebben en bak de garnalen in ongeveer 5 minuten gaar. Prak de avocado’s in een kommetje, snipper de rode ui en voeg dit samen. Snijd de rode peper fijn en voeg dit ook bij het avocado mengsel.
-
Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Snijd de lente ui in ringen. Neem een nacho chipje, beleg met het avocado mengsel en leg twee garnalen er bovenop. Garneer met lente ui.
-
Tip: het citroensap geeft niet alleen een frisse smaak, maar zorgt er ook voor dat de avocado mooi groen blijft.
-
Dit recept is gemaakt door Jaimy

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.