Komkommer hapjes met tonijnsalade

Met dit recept heb je snel een lekker hapje van plakjes komkommer met zelfgemaakte tonijnsalade op tafel

Hapjes en snacks 20 min

ingrediënten

voor 12 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Laat de tonijn uitlekken. Hak de paprika in kleine blokjes. Meng de mayonaise met de creme fraiche, tonijn, peper, zout en blokjes paprika. Hak de bieslook fijn en meng ook door de tonijnsalade. Snijd de komkommer in plakken van ca 1 cm en beleg met een schepje van de tonijnsalade. Garneer met wat extra bieslook.

  2. Serveer de hapjes direct. Wil je dit hapje voorbereiden? Maak dan de tonijnsalade vooraf en bewaar dit in een bakje in de koelkast. Schep voor het serveren de tonijnsalade op de komkommer.

  3. Tip: probeer ook deze gezonde tonijnsalade

     

Heeft het gesmaakt?
43 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!