Komkommer hapjes met tonijnsalade

Met dit recept heb je snel een lekker hapje van plakjes komkommer met zelfgemaakte tonijnsalade op tafel

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Laat de tonijn uitlekken. Hak de paprika in kleine blokjes. Meng de mayonaise met de creme fraiche, tonijn, peper, zout en blokjes paprika. Hak de bieslook fijn en meng ook door de tonijnsalade. Snijd de komkommer in plakken van ca 1 cm en beleg met een schepje van de tonijnsalade. Garneer met wat extra bieslook.

 Serveer de hapjes direct. Wil je dit hapje voorbereiden? Maak dan de tonijnsalade vooraf en bewaar dit in een bakje in de koelkast. Schep voor het serveren de tonijnsalade op de komkommer.

 Tip: probeer ook deze gezonde tonijnsalade

 

37 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!