
Komkommer hapjes met tonijnsalade
Met dit recept heb je snel een lekker hapje van plakjes komkommer met zelfgemaakte tonijnsalade op tafel
20 M
Ingrediƫnten
Voor stuks
-
1 komkommer
-
0.5 rode paprika
-
1 eetlepel crème fraîche
-
2 eetlepels mayonaise
-
Zout en peper
-
Verse bieslook
-
1 blikje a 185 gr tonijn in water
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Laat de tonijn uitlekken. Hak de paprika in kleine blokjes. Meng de mayonaise met de creme fraiche, tonijn, peper, zout en blokjes paprika. Hak de bieslook fijn en meng ook door de tonijnsalade. Snijd de komkommer in plakken van ca 1 cm en beleg met een schepje van de tonijnsalade. Garneer met wat extra bieslook.
-
Serveer de hapjes direct. Wil je dit hapje voorbereiden? Maak dan de tonijnsalade vooraf en bewaar dit in een bakje in de koelkast. Schep voor het serveren de tonijnsalade op de komkommer.
-
Tip: probeer ook deze gezonde tonijnsalade
Heeft het gesmaakt?
45 stemmen
Ook lekker