Mango lassi

Lekker en gezond tussendoortje op een warme dag: ijskoude en romige smoothie van o.a. mango en (kokos)yoghurt.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: glazen
Benodigdheden

Bereiding

Doe de mango in blokjes samen met de yoghurt en ijsblokjes in een blender.

Voeg het limoensap toe en eventueel nog een beetje honing of agavesiroop om het iets zoeter te maken. Mix tot een glad en dik sapje.

Schenk de mango lassie uit in glazen en steek er een pluk munt en een rietje in. Garneer eventueel met wat kleine stukjes mango.

Tip: Gebruik een goede blender die ijsblokjes kan crushen.

In plaats van verse mango en ijsklontjes kun je ook bevroren mango blokjes gebruiken die je kant en klaar koopt in de winkel. Voeg dan eventueel een klein beetje water toe om de mango lassie iets dunner te maken.

4 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!