Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Marokkaanse stamppot

Kruidige stamppot met ras el hanout kruiden van wortel, aardappel en kikkererwten

Ingrediënten

Bereiding

 Zet een grote pan met water op en voeg de aardappels en wortel toe (of kook ze in aparte pannen). Kook ze in ca 15 min gaar. Giet ze af en stamp fijn met een scheutje melk, boter, ras el hanout kruiden, peper en zout.

 Laat de kikkererwten uitlekken en spoel ze af. Schep ze door de stamppot. Maak de Marokkaanse stamppot af met wat geitenkaas en amandelschaafsel.

 Vervang de wortel ook eens door pompoenblokjes. Ook lekker met runderworstjes.

Gezonde recepten

Verzameling met makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook vooral lekker en leuk! Want gezond hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. En deze recepten bevatten bovendien veel groenten, vezels, vitamines en voedzame ingredienten, precies wat jij nodig hebt. Van gezonde ovenschotels tot ontbijtjes en verantwoorde snacks.

×

 Tip! 

Bestel nu het LeukeRecepten kookboek!

Met meer dan 100 leuke en makkelijke recepten! Prijs: €20,99