Marokkaanse stamppot

Kruidige stamppot van wortel, aardappel en kikkererwten met ras el hanout kruiden.

Hoofdgerecht 30 min

ingrediënten

voor 2 personen

Bereiding

  1. Zet een grote pan met water op en voeg de aardappels en wortel toe (of kook ze in aparte pannen). Kook ze in ca. 15 min. gaar. Giet ze af en stamp fijn met een scheutje melk, boter, ras el hanout kruiden, peper en zout.

  2. Laat de kikkererwten uitlekken en spoel ze af. Schep ze door de stamppot. Maak de Marokkaanse stamppot af met wat geitenkaas en amandelschaafsel.

  3. Vervang de wortel ook eens door pompoenblokjes. Ook lekker met (vegetarische) worstjes.

Heeft het gesmaakt?
125 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!