Mini kaas broodjes
Oud en nieuw recept: hartige snack van bladerdeeg gevuld met romige kaas en oregano
Ingredienten
5 plakken bladerdeeg
3 a 4 plakken kaas (belegen)
50 gr roomkaas naturel (of met kruiden)
snuf oregano
snuf peper
1 ei
Handje geraspte kaas
3 a 4 plakken kaas (belegen)
50 gr roomkaas naturel (of met kruiden)
snuf oregano
snuf peper
1 ei
Handje geraspte kaas
Materialen
Bakplaat met bakpapier
Bereiding
Laat de vellen bladerdeeg ontdooien en verwarm de oven op 200 graden. Snijd de plakken bladerdeeg 1 x doormidden zodat er 2 rechthoekige stukken ontstaan. Besmeer de onderste helft met een beetje roomkaas (houd een paar mm vrij van de rand). Snijd de plakken kaas op hetzelfde formaat als de plek met roomkaas. Leg 2 a 3 stukjes op de roomkaas. Bestrooi met een snufje zwarte peper en oregano.



