Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Omeletrol met spinazie

Een lekkere omeletrol met spinazie en tomaat gegratineerd met kaas, lekker als een gezonde en koolhydraatarme lunch of met de paasbrunch

Ingrediënten
  • 2 eieren
  • scheutje melk
  • peper en zout
  • Handje fijngehakte spinazie
  • 3 cherrytomaten
  • 2 eetlepels geraspte kaas
  • boter of margarine

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Doe de eieren en melk met een snuf peper en zout in een kom. Kluts door elkaar. Verhit een boter of margarine in een middelgrote (ovenvaste) koekenpan en schenk het eiermengsel hierin. Verdeel de spinazie erover en de in vieren gesneden cherrytomaten.

Als ze bovenzijde bijna helemaal gestold is klap je met een spatel twee zijkanten naar binnen zodat er een soort gevouwen rol ontstaat. Bestrooi deze met kaas en zet de pan nog 5 minuten in de oven.

Tip: heb je geen ovenvaste koekenpan? Doe dan de deksel op de pan na het toevoegen van de kaas en laat een paar minuten op laag vuur smelten.

omeletrol-met-spinazie

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×