Omeletrol met spinazie

Een lekkere omeletrol met spinazie en tomaat gegratineerd met kaas, lekker als een gezonde en koolhydraatarme lunch of met de paasbrunch

Lunch 10 min + 5 min oventijd

ingrediënten

voor 1 persoon

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Doe de eieren en melk met een snuf peper en zout in een kom. Kluts door elkaar. Verhit een boter of margarine in een middelgrote (ovenvaste) koekenpan en schenk het eiermengsel hierin. Verdeel de spinazie erover en de in vieren gesneden cherrytomaten.

  2. Als ze bovenzijde bijna helemaal gestold is klap je met een spatel twee zijkanten naar binnen zodat er een soort gevouwen rol ontstaat. Bestrooi deze met kaas en zet de pan nog 5 minuten in de oven.

  3. Tip: heb je geen ovenvaste koekenpan? Doe dan de deksel op de pan na het toevoegen van de kaas en laat een paar minuten op laag vuur smelten.

Heeft het gesmaakt?
109 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Uit onze shop