Omeletrolletjes met spinazie

Leuk gerecht voor een high tea; omeletrolletjes gevuld met geitenkaas en pijnboompitten

Ingrediënten
5 eieren
150 gr verse spinazie
4 eetl pijnboompitten, geroosterd
Peper en zout
100 gr geitenkaas
Boter om te bakken
Materialen
Prikkers
Bereiding
Snijd de spinazie fijn en klop los met de eieren. Voeg peper en zout toe. Smelt een beetje boter in een koekenpan en giet het eiermengsel gelijkmatig in de pan. Dek de pan af met een deksel en bak de omelet aan een zijde goudbruin. Draai de omelet voorzichtig om. Ik laat altijd de omelet op een bord glijden en draai het bord boven de pan om. Bak ook de andere kant goudbuin, zorg ook dat de omelet goed gaar is van binnen. Laat de omelet op een bord glijden en laat een paar min afkoelen. Kruimel de geitenkaas er over en bestrooi met pijnboompitten. Rol de omelet voorzichtig om en snijd in plakken. Steek ze vast met een prikker en serveer ze lauwwarm.

 

 
Vind je dit leuk?
55 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!