Ga naar de inhoud
Ovenschotel met wraprolletjes

Ovenschotel met wraprolletjes

Met kip en mais gevulde wraprolletjes in een ovenschaal met tacosaus gegratineerd met kaas in de oven.

25 M + 12 M oventijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.

Ingrediënten

Voor personen

  • 3 grote wraps
  • 400 ml tacosaus
  • handje geraspte kaas
  • 12 plakjes kipfilet ( vleeswaren )
  • 125 ml zure room
  • 2 geroosterde paprika’s uit pot
  • 1 klein blikje maïs
  • 1 bosui

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Besmeer de wraps met de zure room. Leg de plakjes kipfilet er op. Snijd de paprika’s in dunne reepjes en beleg de wraps hier mee. Laat de mais uitlekken en verdeel ook over de wraps.


    Ovenschotel_wraprolletjes_ Ovenschotel_wraprolletjes_ Ovenschotel_wraprolletjes_
  2. Rol de wraps op en ‘plak’ ze dicht met wat zure room. Je kunt ze meteen in plakjes snijden of in folie wikkelen en in de koelkast iets verder laten opstijven. Verdeel de tacosaus over een ovenschaal. Leg de wraps met de naad naar beneden op een snijplank en snijd dan met een scherp mes in rolletjes van ca 3 cm.


  3. Leg ze in de tacosaus en bestrooi met kaas. Bak ca. 12 minuten in de oven tot de kaas mooi gesmolten is en de wraps iets krokant zijn geworden aan de bovenkant. Hak de bosui fijn en verdeel over de ovenschaal als garnering.