Ovenschotel met wraprolletjes

Met kip en mais gevulde wraprolletjes in een ovenschaal met tacosaus gegratineerd met kaas in de oven.

Hoofdgerecht 25 min + 12 min oventijd

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Besmeer de wraps met de zure room. Leg de plakjes kipfilet er op. Snijd de paprika’s in dunne reepjes en beleg de wraps hier mee. Laat de mais uitlekken en verdeel ook over de wraps.

  2. Rol de wraps op en ‘plak’ ze dicht met wat zure room. Je kunt ze meteen in plakjes snijden of in folie wikkelen en in de koelkast iets verder laten opstijven. Verdeel de tacosaus over een ovenschaal. Leg de wraps met de naad naar beneden op een snijplank en snijd dan met een scherp mes in rolletjes van ca 3 cm.

  3. Leg ze in de tacosaus en bestrooi met kaas. Bak ca. 12 minuten in de oven tot de kaas mooi gesmolten is en de wraps iets krokant zijn geworden aan de bovenkant. Hak de bosui fijn en verdeel over de ovenschaal als garnering.

Heeft het gesmaakt?
280 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!