Paprika met ei uit de oven
Lekkere lunch met veel groenten die er ook nog leuk uit ziet
ingrediënten
Bereiding
-
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de paprika’s doormidden en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Leg ze in een ovenschaal of op de bakplaat. Bak de spekreepjes een paar minuten in een droge koekenpan en laat daarna uitlekken. Snijd de tomaten blokjes. Doe ongeveer de helft van het spek en tomaat in de paprika helften.
-
Voeg een ei toe en verdeel de rest van het tomaat en spek er over. Voeg nog een snufje peper toe en zet de gevulde paprika’s ongeveer 25 min in de oven. Iets langer voor een hard gekookt ei of korter voor een zacht gekookt ei kan ook. Garneer de gevulde paprika’s met wat peterselie.

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!