Pastaschotel met bloemkool

Romige pasta uit de oven met bloemkool en een lekker korstje van cashewnoten

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Materialen

Bereiding

 Verwarm de grill voor (of de oven op 220 graden als je geen grill functie hebt). Kook de pasta in ca. 10 minuten gaar met een snufje zout en de bloemkool in ca. 8 minuten. Meng de creme fraiche met de ingeperste knoflook, peper, zout en een flinke snuf komijn.

 Schep het creme fraiche mengsel samen met de oude kaas door de pasta en bloemkool in een ovenschaal. Hak de cashewnoten fijn en meng met het paneermeel. Verdeel dit over de ovenschotel. Verdeel er een paar klontjes boter over en zet een paar minuten onder de grill (of in de oven) tot er een mooi bruin korstje is ontstaan.

 Graag vlees er bij? Voeg dan wat gebakken spekjes toe of stukjes kip.

98 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!