Pinchos met geitenkaas

Pinchos zijn Spaanse hapjes op brood, en deze variant met geitenkaas is een lekkere variant. Met dit recept tover je makkelijk en snel dit gezellige tapashapje met tomaat, geitenkaas en rauwe ham op tafel!

Hapjes en snacks 10 min

ingrediënten

voor 8 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Vouw de plakjes rauwe ham in de lengte dubbel en wikkel ze om de rondjes geitenkaas.

  2. Leg er een tomaat bovenop en steek vast met een prikker.

  3. Besmeer de broodjes met een beetje pesto en verdeel de sla erover en prik de prikker met geitenkaas en tomaat er op.

  4. Bekijk hier nog meer pinchos recepten

Heeft het gesmaakt?
24 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!