Pitabroodje caprese

Een klassieke Italiaanse combi van tomaat, mozzarella en basilicum op een pitabroodje met stukjes kruidige kip, een lekkere en snelle maaltijd

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Bestrooi de blokjes kip met de Italiaanse kruiden en paprikapoeder. Bak de kip in een koekenpan met een beetje olie gaar.

 Bak ondertussen ook de pitabroodjes af. Snijd de mozzarella en tomaten in plakjes. Snijd de pitabroodjes open en verdeel er wat sla over. Beleg met wat plakjes tomaat en mozzarella.

 Verdeel er wat blokjes gebakken kip over en wat pijnboompitten. Maak de pitabroodjes caprese af met wat verse basilicum.

 

75 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!