Pitabroodje caprese

Een klassieke Italiaanse combi van tomaat, mozzarella en basilicum op een pitabroodje met stukjes kruidige kip, een lekkere en snelle maaltijd

Hoofdgerecht 20 min

ingrediënten

voor 5 stuks

Bereiding

  1. Bestrooi de blokjes kip met de Italiaanse kruiden en paprikapoeder. Bak de kip in een koekenpan met een beetje olie gaar.

  2. Bak ondertussen ook de pitabroodjes af. Snijd de mozzarella en tomaten in plakjes. Snijd de pitabroodjes open en verdeel er wat sla over. Beleg met wat plakjes tomaat en mozzarella.

  3. Verdeel er wat blokjes gebakken kip over en wat pijnboompitten. Maak de pitabroodjes caprese af met wat verse basilicum.

     

Heeft het gesmaakt?
89 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!