Quinoa lunch salade

Deze groene salade met noten, groenten en verse kruiden is helemaal geschikt als gezonde lunch.

Lunch 30 min

ingrediënten

voor 4 personen

Bereiding

  1. Kook de quinoa volgens de verpakking gaar. Snijd de asperges in stukjes. Kook de asperges en doperwten beetgaar in ongeveer 5 minuten. Hak de blaadjes munt en halveer de cherrytomaten. Rooster de amandelen goudbruin.

  2. Voeg nu de munt toe aan de quinoa en breng op smaak het citroensap, olijfolie, peper en zout. Schep de quinoa op een bord en voeg de groenten en amandelen toe.

  3. Dit recept is gemaakt door Jaimy

Heeft het gesmaakt?
22 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!