
Quinoa lunch salade
Deze groene salade met noten, groenten en verse kruiden is helemaal geschikt als gezonde lunch.
30 M
Ingrediƫnten
Voor personen
-
225 gr quinoa
-
50 gr amandelen
-
200 gr doperwten
-
Een paar takjes munt
-
1 eetlepel citroensap
-
100 gr groene asperge tips
-
100 gr cherrytomaat
-
peper en zout ( naar smaak )
-
2 eetlepels olijfolie
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Kook de quinoa volgens de verpakking gaar. Snijd de asperges in stukjes. Kook de asperges en doperwten beetgaar in ongeveer 5 minuten. Hak de blaadjes munt en halveer de cherrytomaten. Rooster de amandelen goudbruin.
-
Voeg nu de munt toe aan de quinoa en breng op smaak het citroensap, olijfolie, peper en zout. Schep de quinoa op een bord en voeg de groenten en amandelen toe.
-
Dit recept is gemaakt door Jaimy
Heeft het gesmaakt?
24 stemmen
Ook lekker