Sandwich met gerookte zalm met komkommer

Op zoek naar variatie voor de lunch? Probeer dan eens deze frisse broodjes met gerookte zalm, komkommer en ei.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Benodigdheden

Bereiding

 Neem 4 dikke sneeën brood en besmeer ze met een royale laag roomkaas. Beleg daarna met gerookte zalm. Neem een kaasschaaf en snijd de komkommer in linten. Snijd ook de eieren in plakjes.

 Beleg de boterhammen met de komkommer en het ei en strooi er een snuf peper en zout overheen. Maak de sandwich compleet met een handje tuinkers.

 Tip: neem een ongesneden brood en snijd deze zelf in dikke sneeën. Probeer ook eens deze club sandwich met kip!

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.