Shoarma salade met muntsaus

Een broodje shoarma maar dan met een extra portie groenten en een frisse dressing en ook nog best gezond!

Hoofdgerecht 20 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Bak de pitabroodjes zo nodig af. Pers de knoflook uit en meng met de yoghurt, citroensap, peper, zout en wat fijngehakte verse munt. Zet dit zolang in de koelkast. Bak de shoarma in een pan gaar.

  2. Verdeel de ijsbergsla over 2 borden. Snijd de puntpaprika in ringetjes en de radijsjes in plakjes en verdeel samen met de komkommer in plakjes over de sla. Schep de shoarma er over en wat knoflook muntsaus. Serveer met wat stukken pitabrood.

Heeft het gesmaakt?
40 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!