Spaghetti garnalen
Pasta met garnalen en tomaatjes in 20 minuten klaar
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snij 2 knoflook teentjes, de chillipepers (naar smaak) en de ui en bak ze samen met de garnalen 4 minuten in een koekenpan. Snij de tomaatjes in vieren en bak ze 5 minuten mee in de koekenpan.
-
Roer de pasta door de saus en meng de verse basilicum blaadjes erdoor en bestrooi het gerecht eventueel met parmigiano.

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!