Pasta met garnalen en spinazie
Heerlijke romige spaghetti met spinazie en gebakken garnalen, een makkelijke en snelle maaltijd.
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Breng een pan met water aan de kook en kook de spaghetti volgens de verpakking gaar en vang wat kookvocht op.
-
Verhit een beetje olie in een pan en bak de garnalen 2 a 3 minuutjes net gaar en bestrooi ze ondertussen met een beetje peper en zout. Haal de garnalen uit de pan.
-
Snipper de ui en de knoflook en fruit aan in dezelfde pan. Voeg de spinazie toe en verwarm deze in de pan. Roer de creme fraiche erdoor. Proef of de saus nog een snufje peper of zout nodig heeft. Schep dan ook de spaghetti en garnalen erdoor en warm nog een minuutje door.
-
Tip: als je de saus wat dunner wil maken, kun je nog wat kookvocht toevoegen. Ook lekker met wat pesto erdoor (toevoegen met de creme fraiche).

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!