Pasta met garnalen en spinazie
Heerlijke romige spaghetti met spinazie en gebakken garnalen, een makkelijke en snelle maaltijd.
25 M
Ingrediƫnten
Voor personen
-
225 gr spinazie ( ontdooid )
-
1 ui
-
1 teentje knoflook
-
150 gr spaghetti
-
125 ml crĆØme fraĆ®che
-
200 gr (rauwe) garnalen
-
olie om te bakken
-
snuf peper en zout
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Breng een pan met water aan de kook en kook de spaghetti volgens de verpakking gaar en vang wat kookvocht op.
-
Verhit een beetje olie in een pan en bak de garnalen 2 a 3 minuutjes net gaar en bestrooi ze ondertussen met een beetje peper en zout. Haal de garnalen uit de pan.
-
Snipper de ui en de knoflook en fruit aan in dezelfde pan. Voeg de spinazie toe en verwarm deze in de pan. Roer de creme fraiche erdoor. Proef of de saus nog een snufje peper of zout nodig heeft. Schep dan ook de spaghetti en garnalen erdoor en warm nog een minuutje door.
-
Tip: als je de saus wat dunner wil maken, kun je nog wat kookvocht toevoegen. Ook lekker met wat pesto erdoor (toevoegen met de creme fraiche).
-
Bekijk ook hier het recept voor pasta met garnalen, knoflook en tomaat
Heeft het gesmaakt?
609 stemmen
Ook lekker