Pasta met garnalen en spinazie

Heerlijke romige spaghetti met spinazie en gebakken garnalen, een makkelijke en snelle maaltijd.

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 2 personen

Bereiding

  1. Breng een pan met water aan de kook en kook de spaghetti volgens de verpakking gaar en vang wat kookvocht op.

  2. Verhit een beetje olie in een pan en bak de garnalen 2 a 3 minuutjes net gaar en bestrooi ze ondertussen met een beetje peper en zout. Haal de garnalen uit de pan.

  3. Snipper de ui en de knoflook en fruit aan in dezelfde pan. Voeg de spinazie toe en verwarm deze in de pan. Roer de creme fraiche er door. Proef of de saus nog een snufje peper of zout nodig heeft. Schep dan ook de spaghetti en garnalen erdoor en warm nog een minuutje door.

  4. Tip: ook lekker met wat pesto er door (toevoegen met de creme friache)

Heeft het gesmaakt?
522 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!