Sushi taco’s

Heerlijk fusion gerecht van krokante taco's gevuld met o.a. sushirijst, gemarineerde zalm en komkommer, best of both worlds!

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Marinade:
Wasabi mayonaise:

Bereiding

 Doe de ingrediënten voor de marinade in een kom en meng door elkaar. Snijd de zalm in kleine blokjes en schep door de marinade. Laat zolang in de koelkast staan.

 Bereid de sushirijst volgens de verpakking. Bak ook de taco’s af in de oven volgens de verpakking. Snijd de komkommer en avocado in hele kleine blokjes en de radijsjes in dunne plakjes. Meng de ingrediënten voor de wasabi mayonaise door elkaar.

 Leg de taco’s in een schaal en vul ze met de sushirijst, gemarineerde zalm, zeewiersalade, avocado, komkommer en radijs. Verdeel wat van de wasabi mayonaise er over of serveer apart.

 Tip: serveer de sushi taco’s direct anders worden ze zacht. Je kunt wel alles apart voorbereiden. Vervang de zalm ook eens door tonijn.

23 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!