Taco’s met krokante bloemkool

Deze zachte taco’s zijn gevuld met stukjes bloemkool in een krokant jasje, avocado en tomaatjes

Hoofdgerecht 35 min + 25 min oven

ingrediënten

voor 8 stuks

Krokante bloemkool:

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 220 graden of de Airfryer op 190 graden. Snijd de bloemkool in gelijke roosjes. Doe de bloem en melk in een kom en voeg het paprikapoeder, cayennepoeder, knoflookpoeder, oregano, peper en zout toe en meng goed door elkaar. Haal de bloemkoolroosjes door het kruidige beslag. Leg ze vervolgens op een bordje met panko en haal ze hier doorheen. Leg de roosjes op een bakplaat en bak 20 min in de oven of in het mandje van de Airfryer en bak hierin 15 minuten.

  2. Doe de mini wraps in een ovenschaal zodat ze aan de bovenzijde open staan, zet ze een paar minuten in de oven zodat ze warm en iets krokant worden. Snijd de tomaatjes en avocado in stukjes. Vul de wraps met wat sla, tomaatjes, bloemkoolnuggets, avocado en garneer met wat chili en/of knoflooksaus.

Heeft het gesmaakt?
20 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!