Vegan wentelteefjes

Een klassiek verwenontbijtje, maar dan 100% plantaardig gemaakt

Ontbijt 20 min

ingrediënten

voor 4 stuks

Bereiding

  1. Meng in een diep bord de plantaardige melk, 2 eetlepels meel, kaneel, suiker en vanille extract door elkaar tot een mooi geheel. Leg de sneetjes brood een voor een in het mengsel. Laat ze ongeveer 20 seconden per kant liggen en draai hem daarna om. Verhit ondertussen wat margarine in een pan.

  2. Leg de sneetjes brood in de pan en bak de wentelteefjes goudbruin en draai ze dan om zodat de andere kant ook goudbruin gebakken wordt.

  3. Serveer de wentelteefjes met je favoriete toppings. In dit geval heb ik gekozen voor plantaardige yoghurt, warme blauwe bessen en vers fruit.

  4. Tip: voor de plantaardige melk kun je kiezen voor bijvoorbeeld amandelmelk, sojamelk of havermelk.

Heeft het gesmaakt?
28 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!