Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Vegetarische ei muffins

Deze gezonde, vegetarische ei muffins met geitenkaas zijn geschikt als tussendoortje of als gezonde lunch voor onderweg.

Ingrediënten
Benodigdheden:

Bereiding

 Verwarm de oven op 180 graden. Kook de doperwten in 3 minuten beetgaar. Snijd de paprika en knoflook in kleine stukjes en bak dit 5 minuten. Snijd de lente uien in ringen en de bieslook fijn. Meng de eieren in een kom met peper, zout, bieslook en melk.

 Mix dit goed met een garde. Neem de siliconen vormpjes en verdeel onderin de paprika, doperwten en lente ui. Verdeel hier overheen een beetje geitenkaas in elk vormpje en daarover het eimengsel. Bak de ei muffins af in 25 tot 30 minuten af. Het ei moet volledig gestold zijn.

 Dit recept is gemaakt door Jaimy

Voorgerechten

Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, pittige gamba's, courgettesoep, bruschetta's en spaghetti aglio olio.

×