Glutenvrije kruidnoten
Heerlijke knapperige & makkelijke glutenvrije kruidnoten
10 M + 15 M
Ingrediënten
Voor stuks
-
150 gr zelfrijzend bakmeel ( glutenvrij )
-
35 gr ongezouten roomboter
-
50 gr bruine basterdsuiker
-
4 theelepel speculaaskruiden
-
snuf zout
-
1 ei
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Smelt de roomboter en laat deze afkoelen.
-
Doe alle overige ingrediënten in een kom bij elkaar. Voeg als laatste de gesmolten (en licht afgekoelde) boter toe en kneed tot een stevig deeg.
-
Draai ongeveer 25 kleine balletjes van het deeg. Leg ze op het bakpapier en druk een klein beetje in zodat de onderkant plat wordt en de kruidnoot blijft liggen.
-
Bak voor 15 minuten op 170° graden en laat daarna volledig afkoelen.
Heeft het gesmaakt?
9 stemmen
Ook lekker
3x lekkere Sinterklaas recepten