Wrap met falafel

Heerlijke wraps met vegetarische falafel balletjes, tomatensalsa en een frisse yoghurt-munt saus

Hoofdgerecht 35 min

ingrediënten

voor 4 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Maak eerste de tomatensalsa. Verwijder de zaadjes en het waterige gedeelte van de tomaat en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Snijd ook de komkommer in gelijke stukjes.

  2. Schep deze twee met de citroensap en fijngehakt peterselie door elkaar. Hak de munt fijn en meng samen met een snufje zwarte peper door de yoghurt. Bereid de falafel volgens de verpakking of recept. Verwarm de wrap 1 minuutje in de oven of magnetron en besmeer daarna met wat munt-yoghurt. Verdeel wat sla er over en daarna de falafelballetjes. Schep er wat tomaat-komkommer salsa over en zet de wraps dicht met een prikker.

  3. Als hoofdgerecht zou ik 2 wraps per persoon aanhouden en voor de lunch 1 per persoon.

Heeft het gesmaakt?
162 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!