Wraps met pompoen

Laat je inspireren door de herfst met deze wraps met pompoen. Met smaakvolle pompoenblokjes, romige avocado en afgemaakt met feta en amandelen. Lekker als warm hoofdgerecht, maar ook perfect voor een koude lunch.

Hoofdgerecht 10 min + 20 min oventijd

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden.

  2. Doe de pompoenblokjes in een kom en voeg de komijn, paprikapoeder, peper, zout en olijfolie toe en schep door elkaar.

  3. Verdeel de pompoenblokjes over een bakplaat met bakpapier of een ovenschaal en rooster ze in ca. 20 minuten gaar. Check met een mesje of de pompoen gaar is.

  4. Snijd ondertussen de avocado in plakjes en hak de amandelen grof. Verwarm ook de tortilla wraps.

  5. Besmeer de tortilla wraps met een laagje hummus. Verdeel hier de sla, geroosterde pompoenblokjes, plakjes avocado, blokjes feta en amandelen over.

  6. Vouw de wraps dicht en steek ze eventueel dicht met een prikkertje.

  7. Tip: deze wraps met pompoen zijn warm lekker, maar ook koud lekker om als lunch mee te nemen.

Heeft het gesmaakt?
3 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!