Wraps met zoete aardappel

Heerlijke vegetarische wraps gevuld met voedzame ingrediënten zoals zoete aardappels, spinazie en paprika.

Hoofdgerecht 20 min + 20 min oventijd

ingrediënten

voor 6 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Doe de zoete aardappelblokjes in een kom. Voeg een klein beetje olie, paprikapoeder, knoflookpoeder en peper en zout toe. Schep er doorheen. Verdeel vervolgens over een bakplaat met bakpapier. Bak de zoete aardappel in 20 minuten gaar.

  2. Snijd ondertussen de paprika in kleine blokjes en snipper de ui. Bak beide in een pan met een klein beetje olie. Voeg de spinazie toe en laat beetje bij beetje slinken. Laat de mais uitlekken en voeg ook toe aan de pan. Als de zoete aardappelblokjes gaar zijn schep je ze door de groenten in de pan. Breng het complete mengsel eventueel nog op smaak met een beetje extra peper en zout.

  3. Verwarm de wraps. Besmeer ze met een dun laagje zure room. Schep het groente mengsel er op en vouw ze dicht. Herhaal dit tot de wraps en het mengsel op is.

Heeft het gesmaakt?
57 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!