Wraps met zoete aardappel

Heerlijke vegetarische wraps gevuld met voedzame ingrediënten zoals zoete aardappels, spinazie en paprika.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

Verwarm de oven op 200 graden. Doe de zoete aardappelblokjes in een kom. Voeg een klein beetje olie, paprikapoeder, knoflookpoeder en peper en zout toe. Schep er doorheen. Verdeel vervolgens over een bakplaat met bakpapier. Bak de zoete aardappel in 20 minuten gaar.

Snijd ondertussen de paprika in kleine blokjes en snipper de ui. Bak beide in een pan met een klein beetje olie. Voeg de spinazie toe en laat beetje bij beetje slinken. Laat de mais uitlekken en voeg ook toe aan de pan. Als de zoete aardappelblokjes gaar zijn schep je ze door de groenten in de pan. Breng het complete mengsel eventueel nog op smaak met een beetje extra peper en zout.

Verwarm de wraps. Besmeer ze met een dun laagje zure room. Schep het groente mengsel er op en vouw ze dicht. Herhaal dit tot de wraps en het mengsel op is.

47 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!