Zelfgemaakte cocktailsaus

Recept voor lekker romige cocktailsaus die niet mag ontbreken tijdens een BBQ of als dip op een feestje. Je kunt het gemakkelijk zelf maken. Optioneel met whisky.

Bijgerecht 5 min

ingrediënten

voor 1 bakje

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Klop met een garde of mixer de slagroom ietsjes stijf. Voeg de rest van de ingrediënten toe en klop er doorheen. Proef of de cocktailsaus goed op smaak is. Wil je hem iets pittiger dan kun je wat tabasco toevoegen en wil je hem iets zuurder wat azijn.

  2. Als je het lekker vindt kun je ook een eetlepel whisky toevoegen om er een whisky cocktailsaus van te maken. Naar smaak kun je natuurlijk ook iets meer toevoegen.

Heeft het gesmaakt?
169 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!