Heerlijke zoete en hartige inspiratie en suggesties voor het kerstontbijt, zoals zelfgemaakte kerststol, croissants met brie, feestelijke pannenkoekjes en kaneelbroodjes. Gezellig samen aan tafel in de ochtend, maar ook lekker als kerstlunch of kerstbrunch. Bijvoorbeeld met mini quiches, pasteitjes met ragout of een soepje.
Wil je eens iets anders dan een kerststol bij het kerstontbijt? Maak dan deze muffins met rozijnen en spijs.
Deze croissants zijn gevuld met twee varianten hartige vulling en zijn perfect voor bij de lunch of brunch.
Grootmoeders klassieke stoofpeertjes recept. Een perfect basisrecept om zelf de lekkerste stoofperen te maken voor Kerst of gewoon zomaar. Een verwarmend bijgerecht of nagerecht met wat ijs.
Deze mini broodpuddinkjes met kersen en kokos zijn heerlijk bij het kerstontbijt of kerstbrunch.
Voor een feestelijk kerstontbijt zijn deze scones in de vorm van sterren helemaal perfect. De vulling van cranberry’s en de topping van witte chocolade maken de scones helemaal geschikt voor Kerst.
Deze romige avocadospread is een heerlijke combinatie met zalm en knapperige komkommer rolletjes. Helemaal geschikt als ontbijt, lunch of als feestelijk voorgerecht.
Deze gevulde krans van croissantdeeg is een goede aanvulling op de kerstbrunch. Lekker met gehakt, feta en pistachenootjes.
Geen ragout uit een blikje of pakje maar lekker zelfgemaakt en in 20 minuten klaar
Gevulde banketstaaf met amandelspijs en een knapperige korst van bladerdeeg. Lekker met sinterklaas of de feestdagen
Gooi croissantjes van 1 of 2 dagen oud niet weg, maar maak er een heerlijke broodpudding van met chocolade.
Feestelijk broodje voor de kerstbrunch met zoute parmaham, frisse granaatappel en mascarpone.
Lekker bij het kerstontbijt of kerstbrunch: makkelijke croissants gevuld met appel en witte chocolade
Feestelijke broodrolletjes met zelfgemaakte cranberrycompote voor bij het kerstontbijt. Een kerstige variatie op de kaneelbroodjes.
Luxe zoete witte broodjes. Lekker met jam of roomboter bij het kerstontbijt of de kerstbrunch.
Leuk hapje van brood opgerold met gedroogde tomaten, basilicum en pijnboompitten