Ga naar de inhoud
Wraprolletjes met zalm

Wraprolletjes met zalm

Heerlijk en makkelijk hapje van tortilla wrap rolletjes met zalm, kruidenroomkaas en sla, lekker bij de borrel of high tea

25 M + opstijven

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor stuks

  • 4 middelgrote wraps ( of 2 grote )
  • 200 gr gerookte zalm
  • 100 gr sla
  • 125 gr Kruidenroomkaas
  • Verse bieslook
  • 2 eetlepels pijnboompitten ( geroosterd )

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Besmeer de wraps met de roomkaas. Verdeel wat sla er over, leg de plakken zalm erop en bestrooi met wat geroosterde pijnboompitten en fijngehakte bieslook. Rol de wraps op en ‘plak’ vast met een beetje roomkaas.


  2. Wikkel in aluminiumfolie en laat minimaal een uur opstijven in de koelkast (een hele nacht kan ook). Snijd de opgerolde wrap in plakken en rijg de wraprolletjes eventueel aan een prikker.