Wraprolletjes met zalm

Heerlijk en makkelijk hapje van tortilla wrap rolletjes met zalm, kruidenroomkaas en sla, lekker bij de borrel of high tea

Lunch recept 25 min + opstijven

ingrediënten

voor 24 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Besmeer de wraps met de roomkaas. Verdeel wat sla er over, leg de plakken zalm erop en bestrooi met wat geroosterde pijnboompitten en fijngehakte bieslook. Rol de wraps op en ‘plak’ vast met een beetje roomkaas.

  2. Wikkel in aluminiumfolie en laat minimaal een uur opstijven in de koelkast (een hele nacht kan ook). Snijd de opgerolde wrap in plakken en rijg de wraprolletjes eventueel aan een prikker.

Heeft het gesmaakt?
302 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!