Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

2 x gevulde croissants

Deze croissants zijn gevuld met twee varianten hartige vulling en zijn perfect voor bij de lunch of brunch.

Ingrediënten

Bereiding

 Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de mozzarella in plakken en de cherrytomaatjes in kwarten. Snijd nu twee croissants vanaf de bovenkant in en verdeel de mozzarella en tomaat hierin. Verdeel hier nu ook de pijnboompitjes over. Neem de andere twee croissants en snijd deze ook vanaf de bovenkant in. Meng in een kommetje geitenkaas, uitgebakken baconreepjes, walnoten en peterselie.

 Verdeel dit mengsel in de andere twee croissants. Bak alle vier de croissants af in ongeveer 7 minuten. Snijd in de tussentijd fijne reepjes van de basilicum en verdeel deze, als de croissants uit de oven komen, over de variant met mozzarella. Druppel een beetje honing over de croissants met geitenkaas.

 Dit recept is gemaakt door Jaimy

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×