Ga naar de inhoud
Aardbeien milkshake

Aardbeien milkshake

Heerlijke milkshake met aardbeien, lekker romig gemaakt met banaan en zonder zelf toegevoegde suiker

10 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegan recept Vegetarisch recept Glutenvrij recept Lactose arm recept

Ingrediƫnten: Aardbeien milkshake

Voor stuks

  • 250 gr aardbeien
  • 250 ml amandeldrink
  • 250 gr sorbetijs bosvruchten
  • 1 banaan
  • Slagroom of vegan topping
  • geschaafde amandel

Benodigdheden

  • Blender

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding: Aardbeien milkshake

  1. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snijd ze eventueel doormidden als ze groot zijn.



  2. Doe de aardbeien samen met de banaan, het sorbetijs en de amandeldrink in een blender. Mix alles in 1 tot 2 minuten tot een gladde en romige milkshake.



  3. Controleer de dikte. Is hij te dik? Voeg dan nog een klein beetje extra amandeldrink toe en mix kort door. Schenk de aardbeien milkshake in hoge glazen. Werk af met een flinke toef slagroom of een plantaardige topping en wat geschaafde amandel.



  4. Serveer de aardbeien milkshake direct zodat hij lekker koud en schuimig blijft.


  5. Bewaartip: De milkshake is het lekkerst direct na het maken, maar je kunt hem tot 1 dag afgedekt in de koelkast bewaren. Roer dan wel even goed door voor het serveren.