Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Glutenvrij bananenbrood met pindakaas

Dit licht zoete bananenbrood is gemaakt met amandelmeel en is daarom glutenvrij! Heerlijk met een vleug pindakaas en stukjes cacao nibs.

Ingrediënten

Bereiding

 Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe de bananen, eieren, kaneel, honing en pindakaas in de keukenmachine. Mix door elkaar. Doe het mengsel in een kom en schep het zelfrijzend amandelmeel er door en vervolgens ook de cacao nibs. Giet het beslag in een cakevorm (ik gebruikte een siliconen vorm, bij een andere vorm even invetten). Bak het bananenbrood 60 minuten in de oven. Laat iets afkoelen en drizzel er eventueel nog wat extra pindakaas over en bestrooi met cacao nibs.

  Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor nog meer leuke kook en bakvideo’s. Elke donderdag komt er een nieuwe video online.

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×