Bladerdeeg met geitenkaas hapjes

Super simpel bladerdeeghapje gevuld met geitenkaas, walnoot en honing, lekker bij de borrel!
Ingrediënten
12 kleine rondjes zachte geitenkaas (200 gram)
3 plakjes bladerdeeg
1 eetl honing
12 walnoten
Boter om in te smeren
Optioneel: beetje melk of ei om te bestrijken
 
Materialen
Mini muffinvorm
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de vellen bladerdeeg twee keer doormidden zodat er 4 vierkantjes ontstaan, prik er wat gaatjes in met een vork. Vet de muffinvormpjes in en leg in elk vormpje een stukje bladerdeeg en druk deze er zchtjes in.
 
Bladerdeeg met geitenkaas hapjes 01
Bladerdeeg met geitenkaas hapjes 01
Bladerdeeg met geitenkaas hapjes 01
 
Leg in het midden een rondje geitenkaas en druk deze r goed in, bestrijk de randen eventueel met een beetje melk voor een mooie glans. Duw de walnoot zachtjes in de geitenkaas. Zet de geitenkaashapjes ongeveer 15 – 20 minuten in de oven totdat ze krokant en licht bruin zijn. Het bladerdeeg kan wat omhoog komen maar zakt later ook weer wat in. Druppel de honing er over zodra ze uit de oven komen.
Vind je dit leuk?
238 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!