Broodjes gevuld met ei
Leuk lunchgerecht of ontbijt recept van broodjes gevuld met ei gegratineerd met kaas uit de oven, ook leuk voor Pasen!
15 M + 15 M oventijd
Ingrediƫnten
Voor stuks
-
4 tijgerbollen of andere broodjes
-
4 eieren
-
75 ml kookroom of slagroom
-
Handje kaas
-
peper en zout
-
Bosui of peterselie om te garneren
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verwarm de oven op 180 graden. Snijd het bovenste stukje van de broodjes. Haal wat van het zachte brood er uit. Bestrooi de bodem met een klein beetje kaas. Laat hier een ei opĀ glijden. Voeg een scheutje room toe, bestrooi met peper, zout en bestrooi met een beetje extra kaas. Zet de broodjes ca 15 minuten in de oven. Garneer de broodjes met wat bosui of peterselie.
-
Tip: je kunt voor dit recept zowel afbakbroodjes gebruiken of al gebakken broodjes.
Heeft het gesmaakt?
117 stemmen
Ook lekker