Ga naar de inhoud
Broodjes gevuld met ei

Broodjes gevuld met ei

Leuk lunchgerecht of ontbijt recept van broodjes gevuld met ei gegratineerd met kaas uit de oven, ook leuk voor Pasen!

15 M + 15 M oventijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor stuks

  • 4 tijgerbollen of andere broodjes
  • 4 eieren
  • 75 ml kookroom of slagroom
  • Handje kaas
  • peper en zout
  • Bosui of peterselie om te garneren

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 graden. Snijd het bovenste stukje van de broodjes. Haal wat van het zachte brood er uit. Bestrooi de bodem met een klein beetje kaas. Laat hier een ei op  glijden. Voeg een scheutje room toe, bestrooi met peper, zout en bestrooi met een beetje extra kaas. Zet de broodjes ca 15 minuten in de oven. Garneer de broodjes met wat bosui of peterselie.


  2. Tip: je kunt voor dit recept zowel afbakbroodjes gebruiken of al gebakken broodjes.