Broodjes gevuld met ei

Leuk lunchgerecht of ontbijt recept van broodjes gevuld met ei gegratineerd met kaas uit de oven, ook leuk voor Pasen!

Lunch recept 15 min + 15 min oventijd

ingrediënten

voor 4 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 graden. Snijd het bovenste stukje van de broodjes. Haal wat van het zachte brood er uit. Bestrooi de bodem met een klein beetje kaas. Laat hier een ei op  glijden. Voeg een scheutje room toe, bestrooi met peper, zout en bestrooi met een beetje extra kaas. Zet de broodjes ca 15 minuten in de oven. Garneer de broodjes met wat bosui of peterselie.

  2. Tip: je kunt voor dit recept zowel afbakbroodjes gebruiken of al gebakken broodjes.

Heeft het gesmaakt?
116 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!