Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Bruschetta rode biet en geitenkaas

Een lekker hapje van brood belegd met zachte geitenkaas, rode biet en knapperige stukjes walnoot

Ingrediënten

Bereiding

 Snijd kleine blokjes van de rode biet en hak de walnoten fijn.

 Bestrijk de sneetjes brood licht met olie. Verhit een grillpan en bak de stokbroodjes iets krokant.

 Neem een stukje stokbrood en smeer hier een beetje geitenkaas op, leg hier vervolgens een paar blokjes rode biet op. Verdeel een beetje gehakte walnoot er over en een beetje rucola. Bestrooi de bruchetta’s met een beetje zwarte peper. Maak zo alle bruschetta’s en serveer direct.

bruschetta met geitenkaas en rode biet www.leukerecepten.nl

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×