Bruschetta rode biet en geitenkaas

Een lekker hapje van brood belegd met zachte geitenkaas, rode biet en knapperige stukjes walnoot.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

Snijd kleine blokjes van de rode biet en hak de walnoten fijn.

Bestrijk de sneetjes brood licht met olie. Verhit een grillpan en bak de stokbroodjes iets krokant.

Neem een stukje stokbrood en smeer hier een beetje geitenkaas op. Leg hier vervolgens een paar blokjes rode biet op. Verdeel een beetje gehakte walnoot er over en een beetje rucola.

Bestrooi de bruchetta’s met een beetje zwarte peper.

Maak zo alle bruschetta’s en serveer direct.

7 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!