
Bruschetta rode biet en geitenkaas
Een lekker hapje van brood belegd met zachte geitenkaas, rode biet en knapperige stukjes walnoot.
15 M
Ingrediƫnten: Bruschetta biet geitenkaas
Voor stuks
-
1 kleine gekookte rode biet
-
6 Sneetjes stokbrood
-
50 gr geitenkaas
-
20 gr walnoot
-
Een handje rucola
-
olie
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Bruschetta biet geitenkaas
-
Snijd kleine blokjes van de rode biet en hak de walnoten fijn.
-
Bestrijk de sneetjes brood licht met olie. Verhit een grillpan en bak de stokbroodjes iets krokant.
-
Neem een stukje stokbrood en smeer hier een beetje geitenkaas op. Leg hier vervolgens een paar blokjes rode biet op. Verdeel een beetje gehakte walnoot er over en een beetje rucola.
-
Bestrooi de bruchettaās met een beetje zwarte peper.
-
Maak zo alle bruschettaās en serveer direct.
Heeft het gesmaakt?
10 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 95
- vet 4.5 gr
- verzadigd vet 1.8 gr
- koolhydraten 10 gr
- w.v. suikers 1.5 gr
- vezels 1.2 gr
- eiwit 3.5 gr
- zout 0.2 gr
Ook lekker