Ga naar de inhoud
Bruschetta rode biet en geitenkaas

Bruschetta rode biet en geitenkaas

Een lekker hapje van brood belegd met zachte geitenkaas, rode biet en knapperige stukjes walnoot.

15 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor stuks

  • 1 kleine gekookte rode biet
  • 6 Sneetjes stokbrood
  • 50 gr geitenkaas
  • 20 gr walnoot
  • Een handje rucola
  • olie

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd kleine blokjes van de rode biet en hak de walnoten fijn.


  2. Bestrijk de sneetjes brood licht met olie. Verhit een grillpan en bak de stokbroodjes iets krokant.


    bruschetta met geitenkaas en rode biet www.leukerecepten.nl bruschetta met geitenkaas en rode biet www.leukerecepten.nl bruschetta met geitenkaas en rode biet www.leukerecepten.nl
  3. Neem een stukje stokbrood en smeer hier een beetje geitenkaas op. Leg hier vervolgens een paar blokjes rode biet op. Verdeel een beetje gehakte walnoot er over en een beetje rucola.


  4. Bestrooi de bruchetta’s met een beetje zwarte peper.


  5. Maak zo alle bruschetta’s en serveer direct.