Calzone pizza wraps
Snelle en gezonde(re) versie op een pizza calzone gemaakt met volkoren wraps gevuld met courgette, mozzarella en tomaat.
ingrediënten
Bereiding
-
Verwarm de oven op 200 graden. Besmeer de wraps voor de helft met een dun laagje pizzasaus en houd ruim een cm van de rand vrij (dit is heel belangrijk). Snijd de courgette, mozzarella, gedroogde tomaatjes en champignons in kleine stukjes en verdeel over de tomatensaus. Verdeel niet te veel vulling er over.
-
Klop het ei los en bestrijk de rand langs de tomatensaus met een laagje ei. Vouw de wraps dubbel en druk de randen heel goed op elkaar. Ga elk plekje goed na met je duim, wacht 3 minuutjes tot het ei iets begint op te drogen en te plakken en druk nogmaals goed aan. Bestrijk de bovenzijdes met de rest van het ei. Bestrooi met een klein beetje kaas en bak de pizza calzone wraps ca. 12 minuten in de oven.
-
Tip: varieer met de vulling en voeg ook eens paprika, salami of iets anders toe.

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!