Enchilada’s met spinazie uit de oven

Lekkere vegetarische wraps uit de oven gevuld met romige spinazie en champignons gegratineerd met kaas uit de oven

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Benodigdheden

Bereiding

Verwarm de oven op 200 graden. Bak de champignons in een pan met een eetlepel olie. Haal ze uit de pan en bak vervolgens de spinazie in de pan tot deze geslonken is. Voeg vervolgens de uitgelekte bonen en mais toe. En doe ook de gebakken champignons weer terug in de pan.

Voeg de Mexicaanse kruiden toe en de crème fraiche en roer door elkaar. Halveer de cherrytomaatjes en schep ook door het romige groentemengsel. Pak de wraps en schep wat van het mengsel erop en vouw dicht, je kunt ze vaststeken met een prikkertje of een beetje crème fraiche gebruiken om ze dicht te plakken.

Vet de ovenschaal in en leg de gevulde wraps hierin. Verdeel de inhoud van het potje tacosaus over het midden. Bestrooi de enchilada’s met kaas en bak ca. 20 tot 25 minuten in de oven tot de wraps licht krokant zijn geworden en de kaas gesmolten is.

180 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!