Enchilada’s met spinazie uit de oven

Lekkere vegetarische wraps uit de oven gevuld met romige spinazie en champignons gegratineerd met kaas uit de oven

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Benodigdheden

Bereiding

Verwarm de oven op 200 graden. Bak de champignons in een pan met een eetlepel olie. Haal ze uit de pan en bak vervolgens de spinazie in de pan tot deze geslonken is. Voeg vervolgens de uitgelekte bonen en mais toe. En doe ook de gebakken champignons weer terug in de pan.

Voeg de Mexicaanse kruiden toe en de crème fraiche en roer door elkaar. Halveer de cherrytomaatjes en schep ook door het romige groentemengsel. Pak de wraps en schep wat van het mengsel erop en vouw dicht, je kunt ze vaststeken met een prikkertje of een beetje crème fraiche gebruiken om ze dicht te plakken.

Vet de ovenschaal in en leg de gevulde wraps hierin. Verdeel de inhoud van het potje tacosaus over het midden. Bestrooi de enchilada’s met kaas en bak ca. 20 tot 25 minuten in de oven tot de wraps licht krokant zijn geworden en de kaas gesmolten is.

140 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.