Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Enchilada’s met spinazie uit de oven

Lekkere vegetarische wraps uit de oven gevuld met romige spinazie en champignons gegratineerd met kaas uit de oven

Ingrediënten
Benodigdheden

Bereiding

Verwarm de oven op 200 graden. Bak de champignons in een pan met een eetlepel olie. Haal ze uit de pan en bak vervolgens de spinazie in de pan tot deze geslonken is. Voeg vervolgens de uitgelekte bonen en mais toe. En doe ook de gebakken champignons weer terug in de pan.

Voeg de Mexicaanse kruiden toe en de crème fraiche en roer door elkaar. Halveer de cherrytomaatjes en schep ook door het romige groentemengsel. Pak de wraps en schep wat van het mengsel erop en vouw dicht, je kunt ze vaststeken met een prikkertje of een beetje crème fraiche gebruiken om ze dicht te plakken.

Vet de ovenschaal in en leg de gevulde wraps hierin. Verdeel de inhoud van het potje tacosaus over het midden. Bestrooi de enchilada’s met kaas en bak ca. 20 tot 25 minuten in de oven tot de wraps licht krokant zijn geworden en de kaas gesmolten is.

Enchilada's met spinazie

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×