Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Frisse toast met Hüttenkäse en serranoham

Deze geroosterde sneetjes brood met Hüttenkäse, cherrytomaatjes, rucola en serranoham zijn geschikt als lunch of snelle avondmaaltijd

Ingrediënten
  • 2 sneetjes brood
  • 4 eetlepels hüttenkäse
  • 4 cherrytomaatjes
  • handje rucola
  • 1 plakje serranoham
  • Bieslook
  • Olijfolie
  • Peper en zout
Benodigdheden
  • broodrooster of grillpan

Bereiding
Toast de sneetjes brood in een broodrooster (of grillpan). Beleg deze met een handje rucola en besmeer daarna met een laag Hüttenkäse. Scheur de plak serranoham doormidden en leg per snee brood een halve plak op de Hüttenkäse. Snijd de cherrytomaatjes in plakjes en leg ook deze op de broodjes.

frisse-toast-met-huttenkase-en-serranoham-stap-1.jpg
frisse-toast-met-huttenkase-en-serranoham-stap-2.jpg
frisse-toast-met-huttenkase-en-serranoham-stap-3.jpg

Snijd of knip de bieslook fijn en maak de toast af met de bieslook, peper en zout. Besprenkel met wat olijfolie.

Beoordeling (20 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x saladerecepten
  • Bijgerecht
Panzanella salade met komkommer
  • Hoofdgerecht
Caesar salade met pittige garnalen
  • Hoofdgerecht
Salade kip pindadressing

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal