Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde portobello in bladerdeeg

Dit herfstige gerecht bestaat uit grote champignons gevuld met verschillende soorten kaas omhuld met knapperig bladerdeeg

Ingrediënten

Bereiding

 Haal de vellen bladerdeeg uit de vriezer. Verwarm de oven op 200 graden. Meng de geitenkaas met de blauwe kaas. Laat de spinazie uitlekken en druk met een lepel zo veel mogelijk vocht er uit. Meng het groene prutje spinazie met de kazen. Schep 1 eetlepel pijnboompitten er door. Snijd de stelen uit de portobello’s en doe het groene kaas mengsel hier in.

 Leg ze op een vel bladerdeeg en vouw deze omhoog en druk goed vast aan de portobello. Verdeel wat pijnboompitten erover en zet ca 25 minuten in de oven. Serveer eventueel met een salade als hoofdgerecht of als lunch.

 Tip: ik heb een combi gebruikt van blauwe kaas en geitenkaas omdat ik de smaak van blauwe kaas erg sterk vind. Maar je kunt ook alleen blauwe kaas of alleen geitenkaas gebruiken in dit recept.

portobello met bladerdeeg www.leukerecepten.nl

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×

 Cadeau-tip!

Bestel nu het LeukeRecepten kookboek!

Met meer dan 100 leuke en makkelijke recepten! Prijs: €20,99