Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde tomaten

Makkelijk maar heerlijk voorgerecht van tomaten gevuld met basilicum, pijnboompitten en kaas

Ingrediënten
4 middelgrote tomaten
1 eetl paneermeel
30 gr pijnboompitten, geroosterd
Verse basilicum
2 eetl geraspte kaas
2 teentjes knoflook
Peper en zout
4 eelt olijflie
1 uitje
 
Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de knoflook, ui en basilicum fijn en meng met de geraspte kaas, pijnboompitten en paneermeel en breng op smaak met een beetje peper en zout. Snijd de bovenste helft van de tomaten af en hol ze uit. Snijd ook van de onderkant een heel klein stukje af zodat ze makkelijk rechtop blijven staan. Vul ze met het mengel en zet ze 20 minuten in de oven.
 
 
Beoordeling (74 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Cannelloni met spinazie en zalm
Pasta ovenschotel met witlof
Bietenlasagne met walnoten
Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel