Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde tomaten

Makkelijk maar heerlijk voorgerecht van tomaten gevuld met basilicum, pijnboompitten en kaas

Ingrediënten
4 middelgrote tomaten
1 eetl paneermeel
30 gr pijnboompitten, geroosterd
Verse basilicum
2 eetl geraspte kaas
2 teentjes knoflook
Peper en zout
4 eelt olijflie
1 uitje
 
Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de knoflook, ui en basilicum fijn en meng met de geraspte kaas, pijnboompitten en paneermeel en breng op smaak met een beetje peper en zout. Snijd de bovenste helft van de tomaten af en hol ze uit. Snijd ook van de onderkant een heel klein stukje af zodat ze makkelijk rechtop blijven staan. Vul ze met het mengel en zet ze 20 minuten in de oven.
 
 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×