Glutenvrije speculaasjes recept

Zin om speculaasjes te bakken, maar liever glutenvrij? Met dit glutenvrije speculaasjes recept kun je genieten van dit heerlijke Sinterklaas snoepgoed.

Bakrecept 15 min + 25 min

ingrediënten

voor 14 stuks

Bereiding

  1. Meng in een kom het glutenvrij meel met de speculaaskruiden, snuf zout en de basterdsuiker.

  2. Vervolgens voeg je de melk en de koude boter toe en kneed je het goed door tot je een grote bol deeg hebt.

  3. Doe wat glutenvrij meel op je keukenblad en rol het deeg uit.

  4. Druk er ronde vormpjes of andere vormpjes uit.

  5. Leg op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak voor 25 minuten op 175 graden. Laat daarna volledig afkoelen.

  6. Tip: Strooi er voordat ze in de oven gaan nog wat amandelschaafsel overheen.

Heeft het gesmaakt?
1 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.

Uit onze shop