Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Glutenvrije quiche

 
Lekkere hartige quiche zonder bodem dus glutenvrij!
 
Ingrediënten
1 eetlepel olijfolie
ca 8 gedroogde tomaatjes
1 ui, gesnipperd
300 gr diepvriesspinazie, ontdooid en uitgelekt
350 gr geraspte gruyère kaas
Snufje zwarte peper
5 eieren
Boter om in te vetten
 
Materialen
Quichevorm of ovenschaal van ca 23 cm
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de vorm in. Bak de ui in de olijfolie in een grote pan aan. Voeg de spinazie toe totdat al het overtollige vocht verdwenen is. Klop in een grote kom de eieren, kaas en peper door elkaar. Roer de spinazie er door. Snijd de gedroogde tomaatjes in stukjes en voeg ook toe aan het ei-spinazie mengsel. Schep alles in de ingevette vorm en verdeel alles netjes. Zet de quiche ongeveer 30 min in de oven totdat hij gaar en licht bruin is.
 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×