Glutenvrije groentemuffins
Groenten eten wordt een feestje met deze makkelijk te maken en ook nog eens glutenvrije groenten muffins. Lekker met Italiaanse kruiden en wat geraspte kaas.
ingrediënten
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 185° graden.
-
Rasp de courgette en de wortel fijn.
-
Doe de eieren, melk en daarna de gesmolten boter in een kom en klop los met een garde.
-
Voeg het meel, het bakpoeder en een snuf zout en peper toe en meng tot een mooi egaal beslag.
-
Voeg de courgette en de wortel samen met de Italiaanse kruiden en het knoflookpoeder toe en roer door elkaar.
-
Als laatste voeg je de kaas toe. Meng het goed. Je kunt eventueel een klein beetje kaas bewaren om over de muffins heen te strooien voordat je ze afbakt.
-
Verdeel het beslag over 12 muffinvormpjes en bak voor 25 minuten op 185° graden.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.