fbpx
Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Hartige bladerdeegflappen met spinazie

Ben jij ook meer van team hartig? Maak dan deze bladerdeegflappen met een vulling van spinazie, feta en walnoten.

Ingrediënten

Bereiding

 Laat de de spinazie ontdooien en vervolgens goed uitlekken. Druk het vocht uit de spinazie in een vergiet. Verwarm de oven op 200 graden.

 Meng de spinazie met feta, snuf peper en walnoten in een kommetje. Neem een vel bladerdeeg en verdeel wat van het spinaziemengsel over een diagonaal stuk. Vouw de andere helft erover en druk goed dicht met een vork. Herhaal dit ook met de rest.

 Leg de bladerdeegflappen met spinazie op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met het losgeklopte ei. Bak ze in 20 tot 25 minuten goudbruin in de oven.

 Tip: warm ze de volgende dag een paar minuten op in de oven op 200 graden.

flappen-spinazie

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×