Gezonde havermout pannenkoeken

Zin in pancakes, maar liever een tikje gezonder? Bak eens deze havermout pannenkoeken met crunchy pecannoten en maple syrup.

Ontbijt 20 min

ingrediënten

voor 2 personen

Bereiding

  1. Prak de banaan en meng samen met het ei, de maple syrup en amandelmelk.

  2. Doe de havermout in de blender tot je havermeel hebt.

  3. Dit voeg je samen met de kaneel, snuf zout en bakpoeder toe aan het mengsel.

  4. Vervolgens verhit je een beetje kokosolie in de pan en bak je hierin de pannenkoekjes goudbruin aan beide kanten.

  5. Top af met de pecannoten en eventueel extra maple syrup.

Heeft het gesmaakt?
9 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.